Qui som?

Fina Jiménez

Fisioterapeuta col.5101. Directora del centre Fisioki

Des de ben jove que crec amb la connexió entre el cos físic i l’estat emocional. Això sumat a que sempre m’agradat l’activitat física em va fer estudiar la carrera de fisioteràpia. 

Em vaig diplomar en fisioteràpia a la URV al 2002 i, només acabar la carrera, vaig començar a formar-me en teràpies com són la kinesiologia ( Touch for health, vidakine 2005), les flors de bach (URV 2005)  i el shiatsu ( Institut internacional de Shiatsu 2008).

Tracto tot tipus de lesions traumatològiques i en especial el dolor crònic.

Durant la meva trajectòria laboral vaig anar a Itàlia a treballar a un sòcio sanitari durant un any i mig i va ser allí on vaig començar a estudiar Shiatsu. 

He col·laborat en varis centres de salut com per exemple el CAP Muralles on vaig estar 5 anys. 

Actualment dirigeixo el centre Fisioki on combino les sessions individuals de fisioteràpia i les sessions en grup de gimnàstica integral i gimnàstica hipopressiva.

 

Mònica Chica Díaz

Dietista-Nutricionista col.CAT563

Sempre m’havia interessat la nutrició, tenint la convicció, de una forma intuïtiva, de que tots els aspectes de la nostra vida estan íntimament relacionats amb tot allò que mengem. Hi ha dos frases d’Hipòcrates que il·lustren aquest sentir del que us parlo: Deixa que el teu menjar sigui el teu aliment, i que el teu aliment sigui la teva medicina.

És per això que, quan vaig tenir l’oportunitat, vaig estudiar la carrera de Dietètica i Nutrició Humana a la URV, posteriorment vaig realitzar el Màster d’envelliment i Salut, a la mateixa universitat, i més endavant vaig fer el Màster de condicionants genètics, ambientals i nutricionals en el creixement i el desenvolupament, a la Universitat de Granada. 

Però sempre sentia que em faltaven eines per poder ajudar als meus pacients, és per aquest motiu que, degut a una experiència personal, vaig començar a estudiar Kinesiologia holística, aquesta tècnica m’ha dotat d’eines per poder tractar a les persones des de un enfoc més integratiu, tractant els camps emocional, bioquímic i energètic, permetent arribar a la causa profunda de les disfuncions i no situar-nos només en la simptomatologia dels pacients.

També he desenvolupat la meva vocació docent des de l’any 2012, treballant com a professora associada a la URV, i impartint cursos d’alimentació i hàbits de vida saludable per l’Ajuntament de Reus i el Ministeri d’Agricultura.

Contacte

609369577

fisioki@gmail.com

Via de l'Imperi Romà n.11, Tarragona

Reus